Misija:
Osloboditi ljude kroz kretanje.

Što čini Original Strength različitom od drugih sustava treninga?
Trening sustav Original Strength – OS je baza svih ostalih trening sustava.  Kroz njega se možete prisjetiti svoje negdašnje snage  i povratiti  je, jednako kao i pokretljivosti i stabilnosti koju ste nekada imali kao dijete. Drugim riječima napravit ćete solidnu bazu na koju ćete nadograđivati strukturu, tj. tijelo koje biste trebali imati.

Nije važno kako trenirate, ili kako želite trenirati, Original Strength je baza. Želite li biti dizač utega, olimpijski sportaš, intervalni trener, vježbač sa ruskim zvonom, profesionalni sportaš ili jednostavno želite biti gipki, OS je baza koja vam treba – baza za koju ste stvoreni.
Željeli bismo vam pokazati istinu: Vi ste stvoreni da budete snažni i gipki. Trebali biste uživati u životu.
Tu smo kako bismo vas educirali i opremili sa sposobnostima za prevazilaženje vaših fizičkih ili mentalnih ograničenja, kako bismo poduprijeli vašu nadu i viziju toga tko trebate biti i tko možete postati.
Mi smo svi remek djela i stvoreni smo za velike pothvate i avanture.

Geoff Neupert
Geoff  Neupert je drugi koautor Original Strength-a, kao i glavni izvršni voditelj Original Strength Systems, LLC.
Geoff je radio u industriji zdravlja i fitnessa dva desetljeća i to u različitim ulogama: osobni trener, trener za snagu i kondicioniranje, vlasnik i rukovoditelj vlastitih institucija za treninge, autor i prezenter. Geoff je jedan od vodečih nacionalnih instruktora ruskoga zvona, koji podučava druge kako da postanu instruktori ruskoga zvona. Poznat je po svojim posebnim trening programima koji uključuju rusko zvono. Autor je nekoliko knjiga kao što su  Kettlebell Strong, Kettlebell Muscle i  Kettlebell Burn.
Jedan je od vodećih autoriteta za rusko zvono u svijetu. Radio je sa ljudima iz svih područja: od bakica do post-rehabilitacijske populacije, kao  i sa rekreativnim i profesionalnim sportašima, te svima između.
Tim Anderson
Tim Anderson je koautor Original Strength-a i predsjednik  Original Strength Systems, LLC.Tim je radio u industriji zdravlja i fitnessa skoro 20 godina. Tijekom toga vremena imao je privilegiju učiti od nekih najnadarenijih lidera u industriji fitnessa.
Koautor je Becoming Bulletproof i autor Pressing Reset, Fitness Habits Made Easy andThe Hope of Movement. Tim je također glumio i producirao  Beyond Bodyweight Training sa tvorcem The Battling Ropes i legendom na području snage  Johnom Brookfieldom.Kao specijalist za obnavljanje kretnji, Tim je razvio strast prema pomaganju ljudima pri izgradnji tijela kakva im pripadaju, kroz prisjećanje na kretanje.
Geoff i Tim su napisali niz članaka za nekoliko specijaliziranih časopisa.
Zajedno, oni su spoj bogatog znanja i iskustva. Oboje žive za to da pomognu ljudima da povrate tijela kakva bi trebali imati, učeći ih kako se kretati na način na koji su stvoreni za kretanje.

Kontakti

Hard Body Premium Gym Dream Gym Sopot

Naši partneri

dreamgym-partneri-bioandina-300x61
dreamgym-partneri-plasma-saal-300x61
dreamgym-partneri-poliklinika-klapan-300x61
dreamgym-partneri-kristina-smolic-lers-300x61

Copyright 2021 | Web by Gaja Gati