Novi kratki intenzivni trening koji doslovno uništava masne naslage

Sve više trenera propagira kraći intenzivniji trening i tvrdi da se njima mogu postići jednaki, ako ne i bolji učinci za tijelo od onih koji se dobivaju svakodnevnim višesatnim vježbanjem u teretani. Takvog je mišljenja i Tomislav Dolušić, prof. kineziologije i autor programa Born2Flow.

"Zaista nije više potrebno trenirati 6 puta po 2 sata tjedno, gubiti vrijeme na dolaske i odlaske u teretanu, ako za to nemaš vremena. To je moguće zato jer se u našem Born2Flow programu primjenjuju najnovija dostignuća u funkcionalnom treningu. Takozvani visoko intenzivan intervalni trening zaista je superioran način treniranja. Nema klasičnog cardio programa, poput beskrajnog trčanja na traci. Trening je kratak, raznolik, zabavan, a može biti i vrlo intenzivan", govori prof. kineziologije Dolušić.

Trener objašnjava što je Born2Flow: "To je jedinstveni 'bodyweight' trening za koju je potrebno samo vlastito tijelo. Trening je temeljen na vrlo prirodnim, fluidnim vježbama s ciljem da „otključaš“ svoje tijelo. Naglasak je na mobilnosti i slobodnim, nesputanim i prirodnim pokretima."

Trening je namijenjen svima, od potpunih početnika, do vježbača na srednjoj razini, dobro utreniranih rekreativaca kao i profesionalnim sportašima i specijalnim postrojbama vojske i policije. Također je idealan za svaku dob, od djece do umirovljenika, ne postoji donja i gornja granica s tim da svatko vježba u skladu sa svojim nivoom utreniranosti.

Intervju u cijelosti pročitaj na Miss7Zdrava.

Leave a comment



Kontakti

Hard Body Premium Gym Dream Gym Sopot

Naši partneri

dreamgym-partneri-bioandina-300x61
dreamgym-partneri-plasma-saal-300x61
dreamgym-partneri-poliklinika-klapan-300x61
dreamgym-partneri-kristina-smolic-lers-300x61

Copyright 2021 | Web by Gaja Gati