dreamgym-strucni-team-ivana-zrno

Ivana Zrno

Hard body Fizio

„S obzirom da kao osnovni zadatak i ulogu fizioterapije u društvu vidim kroz promociju zdravlja i kavlitetnijeg načina življenja čast mi je što sam dio tima Hard Body obitelji.

Iza Tomislavovog koncepta stoji ogromno iskustvo i znanje i to je više od  fitnessa. Kao fizioterapeut u profesionalnom i rekreativnom sportu, nisam se još susrela s toliko kreativnim i neurološki pametnim programom. Toliko jednostavno, a toliko puno.

Želim svakom, tko želi promjenu, omogućiti individualni put kroz sve što ga zanima o mogućnostima vlastitog tijela; jer čovjek je jedan savršeni stroj koji se u određenim periodima života buni, želi promjenu, prosvjeduje protiv nas samih. Želim pokazati kako ljudski organizam nema granica. 

Individualan pristup Hard Body tima pomoći će Vam da kroz edukativne radionice, programe vježbanja te motivacijska predavanja naših gostiju; zajedno pronadete najoptimalniji put do zdravlja. Put ka mobilnijem, zadovoljnijem i sretnijem tijelu.“

 

Ivana Zrno, bacc.physioth diplomirala je Studij Fizioterapije na Zdravstenom Veleučilištu 2007. Godine.

Nakon pripravničkog staža u OB Sveti Duh radi u privatnoj ortopedskoj poliklinici gdje stječe iskustvo na području ortopedije, s naglaskom na ranu  postoperativnu  rehabilitaciju i profesionalni sport.

Nastavlja svoju edukaciju kroz brojne edukacije iz područja ortopedske i neurološke fizioterapije,  pa tako osim osnovnog obrazovanja završava Tečaj normalnog  pokreta Bobath koncepta, Školu manulane medicine Dr. Dunje Barak Smešny, Yumeiho manulanu terapiju, Kinesiotaping edukaciju kroz 3 modula, Dynamic neuromuscular System DNS , Tečaj McKenzie Instituta dijagnostike i terapije za lumbalnu kralješnicu, Tečaj PNF-a Proprioneurmuskularne facilitacije.  

Zahvalna je i svim kolegama koji su joj pomogli na tom putu znanja te joj u vidu raznih radionica pokazali i predali svoje znanje;  postizometričke relaksacije, trigger point tretmana, ekscentričnog antigravitacijskog pokretanja i sl.

Svoj rad nastavlja  kao predavač u Zdravstvenom Učilištu , u srednjoškolskom obrazovanju fizioterapeutskih tehničara, gdje i sama uživa prenoseći sve naučeno na neke nove, mlade generacije. 

U želji da Vam pomogne u procesu liječenja nikad nije i neće prestati učiti pa je fizioterapiju nadogradila i raznim edukacijama iz područja fitnessa.

Ivana je  instruktor Yoge ( TT200) , Aerial Yoga Instruktor ( TT50), HARD BODY Instruktor –funkcionalni trening ( Level2) ,Born2Flow Instruktor -Level 1 i HARD BODY BOXING Level 1 Instruktor , pod mentorstvom prof.cin Tomislava Dolušića.

Ivana je i stručni suradnik dr.sc. Kristine Blaslov, dr.med, endokrinologice/dijabetologice ,s kojom zajedno kroz razne promotivne, edukativne i preventivne programe pruža potpunu reedukaciju pacijentova stila života  i navika,  a posebice onog dijela koji se tiče usvajanja tjelesne aktivnosti i bavljenja sportom kao mogućnost preuzimanja kontrole i odgovornosti nad bolešću.